Вплив соціально-психологічних чинників на розвиток професіоналізму керівників загальноосвітніх навчальних закладів - Шулдик, А.В. (Університет "КРОК", 2013)
У статті проаналізовано дослідження професіоналізму зарубіжних і вітчизняних психологів. Виявлено основні соціально-психологічні чинники розвитку професіоналізму керівників
Keywords: професіоналізм; умови та чинники розвитку професіоналізму; вік; стаж; стать; обмеження керівників ЗНЗ