Методика трансформації обліково-звітної інформації щодо активів при складанні МСФЗ- звітності - Харламова, О.В. (Університет «КРОК», 2015)
У статті виявлено ключові проблемні аспекти, які виникають у процесі трансформації обліково-звітної інформації стосовно активів при складанні МСФЗ-звітності. Запропоновано методику трансформації обліково-звітної інформації щодо основних засобів, нематеріальних активів, довгострокових і поточних фінансових активів, запасів, дебіторської заборгованості
Keywords: міжнародні стандарти фінансової звітності; активи; фінансова звітність; трансформація