Управління процесом формування контингенту учнів початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу - Алькема, В.Г.; Фенканін, О.А.; Алькема, Віктор Григорович (Університет «КРОК», 2018)
У статті досліджено сучасний стан та специфічні особливості управління процесом формування контингенту учнів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів – дитячих шкіл мистецтв, дитячих музичних шкіл.
Keywords: контингент; позашкільна освіта; імідж; репутація; мистецькі задатки та здібності