Ключові проблеми корпоративних відносин в акціонерних товариствах України - Гіжевський, В.К.; Александрова, С.Г. (Університет "КРОК", 2017)
У статті проаналізовано ключові проблеми корпоративних відносин в акціонерних товари ствах в Україні. Визначено прогалини в законодавстві щодо регулювання корпоративних прав акціонерів, та напрями вдосконалення корпоративної культури.
Keywords: акціонерне товариство; акціонер; правове регулювання; корпоративні відносини; корпоративні права