Транспортна інфраструктура у внутрішніх ризиках експортних поставок зернових - Чорний, В.М. (Університет «КРОК», 2015)
У статті досліджено транспортну інфраструктуру експортних поставок зернових у сучасних економічних умовах. Показано оптимальні напрями вдосконалення окре мих сегментів транспортного забезпечення експорту зернової продукції України
Keywords: експорт; сільськогосподарська продукція; зернова продукція; транспортна інфраструктура; зовнішня торгівля; ризик