Підприємницька та благодійна діяльність Євгена Чикаленка - Пекна, Галина Борисівна; Поліщук, Анастасія Русланівна (Університет «КРОК», 2023)
Тези присвячено підприємницькій та благодійній діяльності Євгена Чикаленка.