Теоретичні аспекти оцінки конкурентоспроможності підприємства в умовах міжнародної інтеграції - Ваганов, К.Р. (Університет «КРОК», 2014)
У статті визначено основні підходи у трактуванні поняття «конкурентоспроможність підприємства» та розглянуто основні чинники її забезпечення. Досліджено існуючі складові оцінки конкурентоспроможності підприємства та його потенціалу. Зроблено висновки щодо існуючих теоретичних підходів з цього питання
Keywords: міжнародна конкурентоспроможність підприємства; потенціал підприємства; фактори конкурентоспроможності; оцінка конкурентоспроможності