Інституціональні проблеми України в умовах процесу внутрішнього переміщення - Даценко, Ю.М. (Університет "КРОК", 2016)
У статті проведено аналіз інституціональних проблем України в умовах процесу внутрішнього переміщення. Розглянуто українське законодавство про переселенців та дано оцінку нових інститутів, що виникли в процесі переселення
Keywords: інституціоналізм; інституціональні проблеми; внутрішньо переміщені особи