Методичні основи формування та управління системою економічної безпеки туристичних підприємств - Снігир, А.В. (Університет «КРОК», 2014)
У статті розглянуто поняття системи економічної безпеки туристичних підприємств, її значення, структуру та методику формування; визначено основні методи та принципи управління системою економічної безпеки туристичних підприємств.
Keywords: економічна безпека підприємств; методика формування економічної безпеки; туристичне підприємство