Інтегрована система управління комерційними ризиками торгівельних підприємств - Кучмєєв, О.О. (Університет «КРОК», 2017)
Проведено аналіз стану розробки методів управління комерційними ризиками. Реалізовано бачення автора щодо створення системи управління комерційними ризиками торгівельних підприємств. Розроблено інструментарій реалізації зазначеної системи в умовах економічної діяльності торговельних підприємств. Запропонована інтегрована система управління комерційними ризиками та визначено її переваги. Рекомендовано розроблену форму паспорта комерційних ризиків торгівельного підприємства.
Keywords: ризик; комерційний ризик; торгівельні підприємства; система управління комерційними ризиками; паспорт комерційних ризиків