Еколого-економічні аспекти космічної антропоекології - Бойчук, Я.Д.; Шапоренко, О.І.; Гереджук, І.І. (Університет «КРОК», 2017)
У статті визначено завдання вдосконалення і розвитку системи космічних економіко-природоохоронних досліджень. Обґрунтовано потребу в навчанні фахівців при розробці нових засобів біосферних досліджень, а також при використанні результатів цих досліджень для вирішення наукових і економічних завдань.
Keywords: еколого-економічні аспекти; космічна антропоекологія; екологія; геоінформація