Засади економіко-правового виховання молоді в сучасних умовах - Сідак, В.С.; Лаптєв, С.М.; Лаптєв, Сергій Михайлович (Університет «КРОК», 2014)
У статті розкрито сутність базових понять «виховання», «правове виховання», «економічне виховання» та «громадянська спрямованість», встановлено взаємозв’язок між ними. Охарактеризовано особливості економіко-правового виховання студентської молоді. Встановлено найбільш ефективні форми та методи економічного та правового виховання
Keywords: студентська молодь; виховання; правове виховання; економічне виховання; громадянська спрямованість; форми виховання; методи виховання