Психологічна експертиза - Черезова, І.О. (БДПУ, 2018)
У навчальному посібнику висвітлюються теоретичні та методологічні основи психологічної експертизи як актуальної форми соціальної практики. Розкриваються технологія проведення, методичний інструментарій та сфери застосування психологічної експертизи. Посібник складається з трьох розділів, зокрема: «Вступ до психологічної експертизи», «Технологія проведення психологічної експертизи», «Сфери застосування психологічної експертизи». Також посібник містить тестові завдання, короткий термінологічний словник, список рекомендованої літератури та додатки, що сприятиме ефективній підготовці майбутнього фахівця до професійної діяльності.
Keywords: психологічна експертиза