Український підприємець Алчевський як організатор виробництва та громадський діяч Донбасу - Радіонова, Ірина Федорівна; Бєлугіна, Наталія Олександрівна (Університет «КРОК», 2023)
В тезах аналізується діяльність українського підприємця О.Алчевського як видатного організатора бізнесу в індустріальному Донбасі та видатного громадського українського діяча та благодійника. Зроблено висновок про те, що просвітницька діяльність родини Алчевських є важливим чинником творення українського Донбасу.