Приватні виконавці - новий інститут у сфері виконання судових рішень в Україні - Корольова, В.В.; Майданюк, І.А.; Корольова, Вікторія Вікторівна; Корольова, Вікторія (Університет «КРОК», 2017)
У статті досліджується поняття «приватний виконавець» як категорія осіб, що виконують судові рішення; виокремлено вимоги законодавства до приватних виконавців, а також розглянуто зарубіжний досвід діяльності інституту приватних виконавців.
Keywords: приватний виконавець; примусове виконання; судове рішення