Підвищення конкурентоспроможності українських підприємств у галузі АПК при ефективному використанні прямих іноземних інвестицій - Пекна, Г.Б.; Пекна, Галина Борисівна (Університет «КРОК», 2014)
У статті розглянуто аналіз механізму впливу інвестицій на підвищення конкурентоспроможності підприємств АПК; основні проблеми, що стримують надходження інвестицій та напрями їх розв’язання
Keywords: прямі іноземні інвестиції; інвестиційний клімат; інвестор; сільське господарство; агропромисловий комплекс