Фільм «Я відчуваю». 8 історій про натхнення, почуття, життя і шлях до себе! - Рибак, Ірина Вікторівна; Куренков, Олександр Вадимович (My University, 2023)
Фільм «Я відчуваю», який створено студентами, викладачами та працівниками Коледжу та Університету
Фільм «Я відчуваю». 8 історій про натхнення, почуття, життя і шлях до себе! Від чудових студентів, викладачів, працівників Коледжу та Університету А також ексклюзивний меседж натхнення від символу української нації - Святослава Вакарчука! Це проєкт, який створювався два роки поспіль, з вірою у спільну справу, яка об'єднує! Team проєкту: Автор ідеї та керівник: Ірина Рибак Сценарист та режисер: Черновська Анна Режисери монтажу: Куренков Олександр та Черновська Анна Монтаж фільму та візуальних ефектів: Куренков Олександр Оператори: Ваганов Данило, Бондаренко Павло, Куренков Олександр, Матусевич Ярослав Саунддизайн: Куренков Олександр. Відверто й про головне у фільмі від: Вадим Валігун Аліна Гольцева Вікторія Городецька Тетяна Далявська Соломія Кашуба Діана Луценко Валентин Янчарук І не лише...