Фінансова безпека підприємства в умовах війни: кваліфікаційна робота - Шпаченко, Каміла Олегівна (Університет «КРОК», 2025)
Кваліфікаційну роботу присвячено питанням дослідження фінансової безпеки бізнесу українських підприємств під час війни та подальшої відбудови їх роботи та розробки адаптивних стратегій до зовнішніх та внутрішніх загроз. Зруйнована інфраструктура й економічні втрати роблять необхідним глибокий аналіз кризи та пошук ефективних шляхів відновлення економіки.