Системи та методи прийняття рішень - Мічківський, Сергій Миколайович; Тимофєєва, Катерина Володимирівна; Гаркуша, Віктор Володимирович (Університет «КРОК», 2025)
Методичні вказівки містять основні положення теорії прийняття рішень, вимоги, що пред’являються до результатів виконання індивідуальних завдань, інструкції з визначення варіанта індивідуального завдання, варіанти індивідуальних завдань для самостійної роботи студентів. Для студентів галузей знань F (12) «Інформаційні технології» (0613 Software and applications development and analysis).
Keywords: прийняття рішень