Формування сучасної парадигми державного регулювання національної економіки - Кабанов, В.Г.; Цеков, К.В. (Університет «КРОК», 2013)
Статтю присвячено розгляду факторів, що впливають на формування парадигми регулювання національної економіки. Здійснено їх класифікацію, окреслено загальну ситуацію та тенденції до зміни ролі держави в регулюванні національної економіки
Keywords: державне регулювання економіки; світові тенденції до зміни державного регулювання; парадигма державного регулювання