Дотримання прав дитини в зоні військового конфлікту - Француз, А.Й.; Степаненко, Н.В.; Француз, Анатолій Йосипович; Степаненко, Наталія В'ячеславівна (Університет «КРОК», 2017)
У статті розглянуто порушення прав дитини в умовах військового конфлікту, визначено пропозиції щодо вдосконалення чинного законодавства з метою закріплення прав дітей, які постраждали внаслідок військового конфлікту.
Keywords: права дітей; військовий конфлікт; порушення прав дитини