Духовність як стратегічний шлях до забезпечення економічної безпеки - Крутов, В.В. (Університет "КРОК", 2013)
Стаття розкриває актуальність духовності як стратегічного шляху до забезпечення економічної безпеки.
Keywords: бнзпека; економічна безпека; духовність