Управління комунікаціями і ІТ-проєктах в умовах віддаленої роботи: кваліфікаційна робота - Москалець, Віталія Петрівна (Університет «КРОК», 2025)
Сучасна ІТ-індустрія перебуває на етапі стрімкого розвитку, обумовленого процесами глобальної цифровізації та впровадженням інноваційних технологій. Успішність ІТ-компаній значною мірою залежить від ефективності управління внутрішніми та зовнішніми комунікаціями, що стають ключовими факторами їхньої конкурентоспроможності. В умовах розширення географії бізнесу, міжкультурних відмінностей і переходу до віддалених форматів роботи виникає необхідність у вдосконаленні комунікаційних стратегій для забезпечення узгодженості робочих процесів, швидкості прийняття рішень і підтримки корпоративної культури. Вивчення проблеми оптимізації комунікацій в ІТ-компаніях є важливим для підвищення їхньої ефективності та стійкості на глобальному ринку.Перехід до віддаленого формату роботи в IT-сфері став значним трендом впродовж останніх років, ці зміни обумовлюються низкою факторів, як для компаній, так і для самих працівників, таких як: зниження витрат, розширення пулу кандидаті, гнучкий графік роботи, можливість швидкої адаптації та реагування на зміни на ринку, збільшення продуктивності і доступність планування власного часу для співробітників
Keywords: спілкування; процес; компанія; менеджмент; бізнес