Енергетична безпека України як функціональна складова її економічної безпеки - Соляник, А.В. (Університет «КРОК», 2016)
У статті розглянуто сутність енергетичної безпеки в контексті економічної безпеки держави, наведено результати узагальнення існуючих підходів до визначення понять «економічна безпека» та«енергетична безпека».
Keywords: національна безпека; енергетична безпека; економічна безпека