Соціально-економічні погляди Степана Бандери - Радіонова, Ірина Федорівна; Поляков, Святослав Сергійович (Університет «КРОК», 2023)
В тезах висвітлені соціально-економічні ідеї С.Бандери. Автори виходили з припущення, про можливість виокремлення двох груп соціально-економічних ідей в поглядах провідника української нації, а саме: тих, що повязані з побудовою самостійної держави Україна, та тих, які присвячені ідентифікації економічного устрою імперії срср, в якій реалізувався економічний колоніалізм поневолених народів. Зроблено висновок про те, що соціально-економічні ідеї С.Бандери не втратили й сьогодні своєї актуальності.