Управління інноваційним розвитком підприємств сфери виробництва будівельних матеріалів - Федорак, В.І.; Ряшенцев, М.І. (Університет «КРОК», 2014)
У статті досліджено питання створення ефективної системи управління підприємствами з виробництва покрівельних матеріалів і тенденції впровадження нових форм менеджменту. Визначено напрями розвитку інноваційних процесів і шляхи модернізації виробництв.
Keywords: інноваційна діяльність; технічне оновлення; інноваційний розвиток; трансфер технологій