Політичні процеси як ключовий аспект державотворення Української Далекосхідної Республіки - Гуменюк, В.В.; Гуменюк, Віталій Васильович; Гуменюк, Віталій (Університет «КРОК», 2024)
Актуальність цієї роботи обумовлена подіями, які відбулися на території України з 2014 року, а саме: анексія Автономної Республіки Крим, військове вторгнення на схід України, а також повномасштабне військове вторгнення 24 лютого 2022 року на Українську державу, що є прикладами (р)осійських експансіоністських амбіцій та імперіалістичної політики. Об’єктом дослідження є державотворчі процеси, що відбувалися на початку минулого століття на території Далекого Сходу. Предметом дослідження є політична діяльність, яка відображається як ключовий аспект державотворення Української Далекосхідної Республіки
Keywords: державотворення; Українська Далекосхідна Республіка