Проблема організації викладення психології на засадах диференціації та індивідуалізації в закладах післядипломної педагогічної освіти - Дубчак, О.Б. (Університет "КРОК", 2014)
У статті розглянуто організацію курсової підготовки, зокрема навчання психології в закладах післядипломної педагогічної освіти на засадах диференціації та індивідуалізації. Представлено комплексну програму з психології для вчителів, в основі якої лежить безперервний психологічний супровід протягом атестаційного і міжатестаційного періодів. У програмі поєднано як традиційні, так і альтернативні форми роботи, що враховують професійні потреби й індивідуальні запити слухачів
Keywords: організаційно-методичні засади; диференціація; індивідуалізація; післядипломна освіта; підвищення кваліфікації; комплексна програма; психологічний супровід