Особиста автономія у практиці Європейського Суду з прав людини - Шеляженко, Ю.В. (Університет "КРОК", 2017)
У статті досліджується визнання особистої автономії у практиці Європейського Суду з прав людини в аспекті правосуб’єктності, правового статусу та правозастосування. На преце дентах показане автономне значення прав людини та межі правового волевиявлення у розумінні суду
Keywords: особиста автономія; права людини; Європейський Суд з прав людини; Конвенція про захист прав людини і основоположних свобод