Завдання регіонів щодо розвитку відновлювальної енергетики - Бобров, Є.А.; Бобров, Євгеній Анатолійович (Університет «КРОК», 2017)
Сучасна динаміка життєвих процесів вимагає реагування на зміни та постійного вдосконалення. Необхідність оптимізації й розширення джерел постачання енергії для забезпечення енергетичної безпеки держави висуває низку вимог до розвитку вітчиз няної енергетики, і, зокрема, до її найбільш прогресивної частини – альтернативної енергетики. Наявність цієї проблеми зумовлює мету даного дослідження
Keywords: енергетика; відновлювальні джерела енергії; енергетична безпека