Окремі аспекти історико-правового осмислення традицій парламентаризму, його бікамеральних інститутів на етапі Середньовіччя. Еволюція власного і запозиченого досвіду у сфері державотворення і правотворення України - Француз-Яковець, Т.А.; Француз-Яковець, Тетяна Анатоліївна (Університет «КРОК», 2017)
У статті досліджуються впливи на еволюцію і осмислення власного і запозиченого історико-правового досвіду українців у сфері державотворення і правотворення, історіософського переосмислення традицій парламентаризму, його бікамеральних конструкцій на певному етапі Середньовіччя.
Keywords: впливи; еволюція; досвід; державотворення; правотворення; парламентаризм; бікамералізм