Теоретичні та практичні аспекти захисної промови як способу психологічного впливу в умовах судових дебатів - Шульга, Л.В. (Університет "КРОК", 2012)
У статті критично проаналізовано деякі підходи до сутності захисної промови адвоката, запропоновано власне визначення, розглянуто основні методи психологічного впливу адвоката на учасників судових дебатів під час проголошення захисної промови
Keywords: захисна промова; судові дебати; методи психологічного впливу; учасники судових дебатів