Особливості оподаткування роздрібного продажу підакцизних товарів - Ромашко, О.М.; Шаповалова, А.П.; Ромашко, Ольга Миколаївна (Університет «КРОК», 2015)
У статі розглянуто особливості нарахування, складання і подання звітності з акцизного податку за операціями з роздрібного продажу підакцизних товарів. Проведено аналіз порядку подання податкової звітності засобами електронного зв’язку, що є од ним із важливих напрямів поліпшення і спрощення процесу адміністрування податків.
Keywords: акцизний податок; облік; оподаткування; роздрібний продаж; підакцизні товари