Основоположні засади державного регулювання інвестиційної діяльності в Україні - Шестак, М.Л. (Університет «КРОК», 2014)
У статті розглянуто основні аспекти державного регулювання інвестиційної діяльності: правові, організаційні тощо. Основу розгляду становить відповідний механізм регулювання в Україні
Keywords: державне регулювання; інвестиційна діяльність; інвестиційна стратегія; суб’єкт інвестиційної політики; системний аналіз