Уряди Угорщини та конституційне правосуддя на початку 1990-х років - Дермановський, О.І. (Університет «КРОК», 2018)
У статті в історико-правовому аспекті розглядається генезис формування та розвитку конституційного правосуддя в Угорщині на початку 90-х років 20 ст. та його вплив на забезпечення прозорості діяльності Уряду, яка грунтується на демократичних засадах. Особливу увагу у цьому плані приділено функціонуванню Конституційного суду.
Keywords: Уряд Угорщини; Конституційний суд; конституційне правосуддя