Нормативно-правове забезпечення регулювання інвестиційного процесу в Україні - Кабанов, В.Г.; Цеков, К.В. (Університет "КРОК", 2013)
Статтю присвячено аналізові вітчизняного інвестиційного законодавства. Висвітлено сучасний стан інвестиційного законодавства в Україні
Keywords: регулювання інвестицій; інвестиційний процес; нормативно-правове забезпечення; регулювання інвестиційної діяльності