Аналіз політико-правових аспектів громадянської правосвідомості - Панчук, І.О. (Університет "КРОК", 2014)
У статті досліджено взаємозв’язок інституту громадянства та явища правосвідомості. Проаналізовано особливості такого виду правосвідомості, як громадянська правосвідомість. Визначено основні перешкоди в процесі формування високого рівня громадянської правосвідомості українців та окреслено шляхи їх подолання
Keywords: громадянство; громадянська правосвідомість; громадянська активність; публічний інтерес