Мелько, Людмила ФедорівнаУварова, Ганна ШевкетівнаГаврилюк, Світлана ПавлівнаКарюк, Вікторія ІванівнаМіхо, Олена ІванівнаСокол, Тетяна Георгіївна2024-06-102024-06-102022Методичні рекомендації з організації та проведення виробничої практики (спеціальність 242 «Туризм», ОПП «Туризм» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти) / Укладачі: Л.Ф. Мелько, Г.Ш. Уварова, С.П. Гаврилюк, В.І. Карюк, О.І. Міхо, Т.Г. Сокол. Київ: ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК», 2022. 39 с.https://dspace.krok.edu.ua/handle/krok/511Методичні рекомендації з організації та проведення виробничої практики призначені для здобувачів вищої освіти 4 курсу спеціальності «Туризм» (освітньо-професійна програма «Туризм», освітній рівень «бакалавр»). У виданні містяться загальні положення щодо проходження виробничої практики студентами спеціальності «Туризм» (ОПП «Туризм), пропонується програма практики, розкривається її мета та завдання, питання організації та керівництва, етапи та зміст, надаються методичні рекомендації щодо проходження практики, підготовки звітної документації, процедура захисту та критерії оцінювання. В кінці представлені додатки, де надаються приклади оформлення титульної сторінки, змісту практики та відповідних таблиць.ukМетодичні рекомендації з організації та проведення виробничої практики (спеціальність 242 «Туризм», ОПП «Туризм» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти)Methodical instructionshttps://orcid.org/0000-0002-5979-666Xhttps://orcid.org/0000-0003-3742-1952https://orcid.org/0000-0003-1001-4046https://orcid.org/0000-0002-2800-6565https://orcid.org/0000-0003-1547-5597https://orcid.org/0000-0001-6106-4911