Українська література: комплекс навчально-методичного забезпечення дисципліни - Момот, Неля Миколаївна (Університет «КРОК», 2025)
Цей комплекс поширюється на всі спеціальності Фахового коледжу Вищого навчального закладу «Університет економіки та права «КРОК», в яких вивчається навчальна дисципліна. Навчальна дисципліна «Українська література» вивчається згідно з навчальним планом підготовки фахівців рівня «фаховий молодший бакалавр».
Keywords: українська література