нформаційно-аналітичне забезпечення оцінювання лояльності персоналу в системі економічної безпеки промислових підприємств - Злобін, Кирило Васильович (Університет «КРОК», 2026)
Дисертаційне дослідження присвячене розробленню інформаційно-аналітичного забезпечення оцінювання лояльності персоналу, здатного інтерпретувати її результати як ранні сигнали впливу загроз на систему економічної безпеки промислових підприємств, що дозволить переводити аналітику в управлінські рішення.
Keywords: економічна безпека підприємства; промислове підприємство; інформаційно-аналітичне забезпечення; лояльність персоналу; індекс лояльності; кадрова безпека; управління персоналом; управління ризиками; ранні попереджувальні індикатори; відкриті джерела даних; нефінансові індикатори; комплаєнс-ризики; інтервенції; етичні та правові вимоги; добробут працівників