Актуальні питання моніторингу дотримання прав людини в Україні - Криворучко, Л.С. (Університет "КРОК", 2013)
Проведено аналіз питань моніторингу дотримання прав людини в Україні як засобу вдосконалення нормативно-правового забезпечення захисту прав людини, досліджено зміст та особливості. Приділено увагу висвітленню проблем забезпечення, реалізації, охо рони й захисту прав і свобод люди
Keywords: права людини; моніторинг дотримання прав людини; політична криза; європейська інтеграція; міжнародні організації