Проблеми захисту прав на торговельну марку в Україні - Дзусенко, О.А. (Університет "КРОК", 2016)
У даному дослідженні розглядаються проблеми захисту торговельних марок на території України. Значна увага приділена ризикам, з якими суб’єкт прав на торговельну марку може зіткнутись при захисті своїх прав, а також діяльності органів, що регулюють питання дотри мання прав на інтелектуальну власні
Міжнародні закони щодо захисту дітей від кіберзлочинності
Keywords: торговельна марка; бренд; державна служба інтелектуальної власності України