Соціальна теорія розподілу М.І.Туган-Барановського: внесок в економічну науку - Гофман, М.О.; Каменських, К.Д.; Гофман, Мирослава Олександрівна; Каменських, Катерина Дмитрівна (Університет «КРОК», 2025)
Тези присвячено дослідженню наукової діяльності М.І.Туган-Барановського, як видатного українського економіста, який зробив значний внесок у розвиток економічної науки, зокрема, у розвиток соціальної теорії розподілу.
Keywords: Михайло Туган-Барановський; соціальна теорія розподілу; економічне новаторство; марксизм; теорія граничної корисності