Роль інформації у процесі виробництва - Миляд, Сулейман Валид (Університет «КРОК», 2016)
В статті розглядаються питання розвитку теорії інформації та обґрунтовується новий напрям дослідження питань, пов’язаних з категорією «інформація», наведено аналіз дослідження у проблемній площині інформаційної економіки. Досліджено роль інформації у процесі виробництва та взаємовідносин між суб’єктами економічної системи
Keywords: економічна теорія; інформація; економічна система; інформаційні технологій; інформаційні ресурси