Створення підрозділів фінансової розвідки як потреба в умовах боротьби з економічним сепаратизмом - Куриліна, О.В. (Університет «КРОК», 2014)
У статті проаналізовано різні концептуальні точки зору відносно понять «економічна злочинність», «відмивання грошей». Розглянуто моделі фінансових розвідок у різних країнах світу з метою підбору найбільш доцільної для України. Запропоновано модель фінансової розвідки задля забезпечення економічної безпеки країни.
Keywords: тіньова економіка; економічна злочинність; відмивання грошей