Економічна безпека України в регіональному вимірі - Тимошенко, О.В. (Університет «КРОК», 2015)
У статті розроблено теоретико-методологічні підходи до забезпечення економічної безпеки в регіональному вимірі. Запропоновано методичні підходи до групування регіонів України за рівнем їх розвитку та станом захищеності від внутрішніх і зовнішніх загроз
Keywords: економічна безпека; регіональний вимір; депресивні регіони; типологія регіонів; валовий регіональний продукт