Особливості організаційної структури управління проектами державного-приватного партнерства - Шарова, О.С. (Університет «КРОК», 2015)
У статті обґрунтовано необхідність використання проектного підходу до управління проектом ДПП і запропоновано організаційну структуру управління проектом ДПП за фазами життєвого циклу
Keywords: державно-приватне партнерство; проекти державно-приватного партнерства; проекти ДПП; організаційна структура управління проектом державно-приватного партнерства