Культура виробництва на підприємствах родини Терещенків в XIX-XX століттях - Ананьєва, Олеся Олександрівна; Яворська, Анюта Олександрівна (Університет «КРОК», 2023)
Тези присвячено розгляду діяльності українських підприємців Терещенків, що залишили про себе добру пам’ять. Підтримуючи незламний український народ, вони «прагнули до суспільної користі» для нашого майбутнього, зробили значний поштовх для розвитку культури вітчизняного підприємництва.