Адміністративно-правове регулювання внутрішньовиробничих економічних ситуацій - Павліченко, Є.С. (Університет "КРОК", 2016)
У даному досліджені розглянуто процес адміністративно-правового регулювання діяльності суб’єкта господарювання. Визначено доцільність поєднання адміністративних та економічних методів управління на основі розвитку внутрішньовиробничих адміністративних послуг
Keywords: адміністрування; адміністративно-правові послуги; економічна ситуація; регулювання; суб’єкт господарювання; управління