Ведення державного земельного кадастру в Україні та країнах східного партнерства - Гіжевський, В.К.; Хомутовська, Ю.Г. (Університет "КРОК", 2016)
Проаналізовано системи земельного кадастру України та країн східного партнерства. До сліджено досягнення сусідніх країн, а саме Білорусі та Польщі, у веденні реєстраційних та кадастрових систем
Keywords: державний земельний кадастр; реєстрація земельних ділянок; кадастрова система; геоінформаційна система